Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę o podsmażamy na smalcu. Grzyby moczymy tak, aby były miękkie. Przekręcamy przez maszynkę kapustę i grzyby, dodajemy cebulę. Doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super farsz w sam raz na zblizające się święta
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie lubię takiego mielonego nadzienia - papka
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie lubię takiego mielonego nadzienia - papka
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie lubię takiego mielonego nadzienia - papka
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie lubię takiego mielonego nadzienia - papka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !