Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Zalać zimną wodą, przestudzić. Pieczarki posiekać. Cebule obrać, pokroić drobno w kostkę. Rozgrzać tłuszcz na patelni, podsmażyć razem z pieczarkami cebulę. Doprawić solą i pieprzem. Ogórek odsączyć, zetrzeć na drobnej tarce. Jajka obrać, podzielić na połówki, wyjąć żółtko. Wymieszać z ogórkiem, pieczarkami, cebulką. Doprawić solą i pieprzem. Nadziać połówki jajek farszem. Podawać z szynką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Smakowita przystawka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !