Sposób przygotowania

Cebulę ścieramy na tarce w plastry, wrzucamy na rozgrzany olej na patelni. Podsmażamy, a potem zmniejszamy ogień, podlewany odrobinę wodą, nakrywamy pokrywką i dusimy na wolnym ogniu. Gdy cebula będzie już miękka, doprawiamy przyprawą uniwersalną i pieprzem do smaku, wbijamy jajka i podsmażamy aż jajka ścisną i będą gotowe.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i nawet często robię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i nawet często robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    moje dzisiejsze snaidnko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !