Sposób przygotowania

Obrać i pokroić cebulę na plasterki. Ja kroję je na pół ale jak kto woli. Kiełbaskę kroję na plasterki i także jeszcze na pół. Podsmażam kiełbaskę do zarumieniania. Potem zdejmuję i na tłuszczu kładę cebulę i doprawiam solą. Gdy cebulka będzie mocno zarumieniona dodaję spowrotem na patelnie podsmażona kiełbaskę i dodaję czosnek i oregano. Chwile mieszam.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    smakowicie wyglada
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    lubię↕ taka kielbase :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    raczej nie dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !