Składniki:
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
marchewka | 1/2 kg |
cebula | 1/2 kg |
papryka czerwona | 1/2 kg |
boczek | 15 dag |
szynka | 15 dag |
pomidory | 5 |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
przecier pomidorowy | 5 łyżek |
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
marchewka | 1/2 kg |
cebula | 1/2 kg |
papryka czerwona | 1/2 kg |
boczek | 15 dag |
szynka | 15 dag |
pomidory | 5 |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
przecier pomidorowy | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: