Sposób przygotowania

Do miseczki wbić jajka i rozbełtać. Wsypać cebulę pokrojoną w kostkę, pestki i przyprawy. Wymieszać.
Piec na patelni teflonowej bez tłuszczu, pod przykryciem na małym ogniu, aż górna powierzchnia ulegnie ścięciu. Obrócić omlet jeśli chce się bardziej przyrumieniony z dwu stron.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    bardzo lubię pestki dyni, a o takim zastosowaniu nie słyszałam, super.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis i zarazem pomysł na śniadanie
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wszystko co nowe pyszne , ważne by nam smakowało
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, takiego jeszcze nigdy nie jadłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    fantastyczny omlet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojj... wiesz co dobre :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takie nieco inny, fajnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Mniam, uwielbiam omlety, takiej wersji jeszcze nie próbowałam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    David

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Taki omlecik musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    taki lubię,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !