Składniki:
zielona papryka | 1 |
cebula | 1 |
Fasolka szparagowa żółta | 20 dag |
groszek konserwowy | 1 puszka |
pomidory z puszki | |
bulion warzywny | 0,75-1 l |
ryż | 1 szklanka (250 g) |
ząbki czosnku | 2 |
sól | |
pieprz | |
oliwa |
zielona papryka | 1 |
cebula | 1 |
Fasolka szparagowa żółta | 20 dag |
groszek konserwowy | 1 puszka |
pomidory z puszki | |
bulion warzywny | 0,75-1 l |
ryż | 1 szklanka (250 g) |
ząbki czosnku | 2 |
sól | |
pieprz | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: