Sposób przygotowania

Schab umyć i oczyścić z błon.Natrzeć solą,pieprzem,tymiankiem i majerankiem.Naszpikować czosnkiem.Odstawić w chłodne miejsce.Boczek umyć,delikatnie rozbić na bardzo cienki płat.Schab owinąć boczkiem a następnie nitką.Natrzeć przyprawami,dodać liście laurowe.Obsmażyć na oliwie,zwinąć w folię aluminiową i piec ok 40min.w 180st.Podawać na zimno,pokrojony w plastry z dodatkiem chrzanu lub musztardy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !