Sposób przygotowania

Wyrobić tradycyjne ciasto na pierogi.
Szpinak podsmażyć na maśle , nastepnie dodac łososia i pokrojoną w kostke cebulę , posolić .

Rozwałkować ciasto , formować szklanką . Nałożyć farsz do środka formować.

Smacznego

Komentarze

  • 3
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    No no pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tej wersji nie jadłam...do wypróbowania na pewno..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nowoczesne pierogi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nowoczesne pierogi
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !