Składniki:
wołowina | 700 g |
cebula | 5 małych |
marchew | 1 szt |
kapusta biała | 200 g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyzki |
śmietana 22% | 4 łyżki |
sól | |
olej do smażenia | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 2 łyżki |
wołowina | 700 g |
cebula | 5 małych |
marchew | 1 szt |
kapusta biała | 200 g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyzki |
śmietana 22% | 4 łyżki |
sól | |
olej do smażenia | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: