Sposób przygotowania

W przygotowanym mozliwie chudym boczku zrobic nozem naciecia i wlozyc w nie po zabku czosnku.Posolic, popieprzyc a nastepnie posmarowac calosc keczupem i musztarda.
Piec w piekarniku w temp.160-200 stopni przez ok.1godz.
w zaroodpornym naczyniu pod przykryciem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    Boczuś zawsze dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    ślinka cieknie
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    uwielbiam boczus

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !