Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę. Obrane pieczarki siekamy na talarki. Masło rozpuszczamy i podsmażamy na nim pokrojoną cebulę i pieczarki.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wygląda na gęsty - taki lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    bardzo fajny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !