Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Łopatkę oczyścić, umyć i przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa razem z cebulą, ząbkami czosnku i porem. Dodać jajo oraz bułkę tartą namoczoną w mleku. Przyprawić do smaku solą, przyprawą do mięsa mielonego oraz białym pieprzem. Wymieszać.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysłowe
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super są
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Obiad idealny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    apetycznie wyglądają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Uwielbiam takie połączenia:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubi? zapiekane pulpeciki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    od samego przeczytania nazwy przepisu cieknie ślinka, a gdy pozna się przepis krok po kroku apetyt rośnie bardziej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !