Sposób przygotowania

Dobrze opłukane mięsa zalewamy 3-4 litrami wody, po zagotowaniu szumujemy i gotujemy 20 minut, po czym wrzucamy obraną włoszczyznę. Dodajemy też wszystkie przyprawy. Gotujemy do momentu aż będą miękkie warzywa. Podajemy z makaronem i pokrojoną w kostkę marchewką z rosołu. SMACZNEGO!

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zupełnie bez koloru ten rosół albo za dużo makaronu, ale każdy jada jak chce
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię rosół i nie ważne jaki ma kolor
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    zdecydowanie dałam za dużo makaronu
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubie taki rosołek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jak dla mnie kolor nie ma znaczenia , tylko smak!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    doskonaly
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super rosołek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !