Sposób przygotowania

Pieczarki bez nóżek, paski papryki i krążki cebuli solimy. Po 15 min skrapiamy oliwą i posypujemy ziołami na pół godziny. Smażymy na niewielkiej ilości oleju do pożądanej miękkości.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiazur

    sprobuje
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    smaczne warzywka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię warzywa z patelni
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo apetycznie wygladają,takie kolorowe.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne warzywka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !