Sposób przygotowania

Pieczarki dusimy na oleju do miękkosci, odcedzamy. Ugotowane mięso z rosołu obieramy i miksujemy razem z pieczarkami. Dodajemy gęsty jogurt, mieszamy delikatnie, przyprawiamy. Zastudzamy w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ciekawy pomysł z tym jogurtem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam domowe paszteciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja też robiłam już pasztet z pieczarkami:) smakował nam.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie paszteciki lubię choć nigdy nie dodawałam pieczarek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !