Sposób przygotowania

Majonez połączyć ze śmietaną i musztardą. Doprawić solą i pieprzem. Filety pokroić na porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą , pieprzem i mąką. Usmażyć na oleju. Podawać z sosem majonezowym.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    ooo chyba wproszę się do Ciebie na filecik :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i ja, i ja
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    zapraszam :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam pstraga :) jeszcze w takim pysznym sosie musi byc swietny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !