Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso umyć osuszyć.Natrzeć solą,pieprzem i kolendrą i odstawić (najlepiej przygotować wieczorem i zostawić na noc)Następnie mięso obsmażyć z każdej strony na rozgrzanym tłuszczu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dość dziwne zestawienie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszne mięsko
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ananas i kapusta? niezwykłe połączenie....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Jadłam takie cudo ale pieczone było w woreczku foliowym. Kwaśna kapusta i słodki ananas super się uzupełniały.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !