Sposób przygotowania

Rybe czyścimy i osuszamy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Panierujemy w mące z dodatkiem przyprawy do ryb, smazymy na oleju na rumiano z obu stron. Podajemy z pieczywem lub ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    wspaniały obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i znowu ta flądra. Gdzie Wy je kupujecie?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    W sklepie rybnym - Wielkopolska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ale apetycznie wygląda ta rybka:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie jadłam nigdy
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !