Sposób przygotowania

Cebulę obrać, umyć i pokroić w piórka.
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć cebulę na złoty kolor.
Dodać obrane ze skórki i pokrojone na kawałki kaszanki i mieszając podsmażać cały czas mieszając około 5-8 minut.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na gorąco z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bella samą kaszanę wstawiła
  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    Wyglada bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajnie podana
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawa propozycja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dobra kaszanka nie jest zła;]
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ładne marcheweczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !