Sposób przygotowania

Do gotującej się wody wsypać wypłukaną kaszę i gotować pod przykryciem do miękkości,cebulę i pieczarki obrać i podsmażyć na oliwie,następnie do ugotowanej kaszy dodać pieczarki,cebulę,przeciśnięty czosnek,sól i zmiksować rozdrabniaczem do uzyskania jednolitej masy.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię takie jedzonko, pyszne i zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię kaszę gryczną
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię kaszę gryczną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !