Sposób przygotowania

Śledzie zamoczyć na noc w zimnej wodzie.
Pokroić w kawałeczki. Cebulę pokroić w piórka i sparzyć.
Dodać półtora opakowania śmietany 12 %, wymieszać.
Doprawić solą i pieprzem.
Podawać z gorącymi ugotowanymi ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    dobre są takie śledziki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dobre, mimo że to jednak nie \"zupa\" :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Mój teściu tak mówi, stąd nazwa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne śledziki w śmietanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam takie śledziki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zupa śledziowa to jest to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !