Sposób przygotowania

Opłukane i osuszone kotlety rozbijamy tłuczkiem, sypiemy solą i pieprzem do smaku. Zmiażdżony czosnek mieszamy z musztardą i smarujemy kotlety ,odstawiamy na pół godz. Panierujemy kotlety w bułce wymieszanej z posiekaną natką. Smażymy na oleju na złoty kolor z obu stron. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z musztarda nie robilem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z musztarda nie robilem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    super przepis w moim guście smakowym- musze wypróbowac z musztardą
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    na pewno skorzystam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    niby proste schabowe a z musztarą mogą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !