Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować dość drobno. Następnie fileta pokroić w kwadraciki. Dać na patelnię i usmażyć. Po usmażeniu przełożyć na talerzyk, na którym wyłożyć należy papierowy ręcznik. Odsączyć z tłuszczu. Pozostały tłuszcz na patelni wlać do posiekanej kapusty pekińskiej. Wymieszać. Kapustę dać na miskę (naczynie żaroodporne) następnie położyć na niej usmażonego fileta z kurczaka. Posypać odsączoną kukurydzą, i pokrojonym w kostkę ogórkiem. Na samą górę sałatki dać resztę kapusty. Polać majonezem i na majonez dać kleksy keczupu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    smaczne to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !