Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente.
Filet z kurczaka pokroić w kostkę lub w paseczki, podsmażyć na patelni z odrobiną soli i pieprzu.
Szpinak rozmrozić, podsmażyć z czosnkiem, solą i pieprzem(jak ktoś lubi może dodać sobie trochę vegety), następnie dodać podsmażonego kurczaka i dolać troszkę śmietany.
Całość podgrzać dobrze i wymieszać z makaronem.
Podawać z tartym parmezanem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    Lubię takie połączenia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smacznie i szybko
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajny przepis , wygląda apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mnie na pewno by smakowało:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !