Sposób przygotowania

Mięso i głowiznę zalewamy woda i gotujemuy, po godzinie dodajemy obrarona i opłukaną marchewkę i pietruszkę. Dopraqwiamy do smaku i gotujemy do miekosci. mieso studzimy, i obieramyu porcjujemy na niewielkie kawałki, zbieramy nadmiar tłuszczu. Wyjmujemy warzywa. Do BULIONU dodajemy porcjowane mieso. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. W foliowe worki są takie specjalne na salceson , wkładamy farsz, i zwiazujemy tak aby nie nbyło w srodku powietrza. Gotujemy 15 minut w goracej wodzie. Nastepnie wkładamy pod cos cięzkiego i odstawiamy do zastygnieia

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    toleruję salceson tylko własnej roboty, więc tego chętnie bym spróbowała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ja też
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm...na pewno pyszny...:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    jakoś... nie przepadam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !