Sposób przygotowania

Marchew, pietruszkę, seler i ziemniaki zalać wodą do zanurzenia. Ugotować na wolnym ogniu do miękkości. Odcedzić wodę, obrać warzywa, pokroić w drobną kostkę. Jaja ugotować na twardo, drobno pokroić w kostkę. Ogórki i cebulę również drobno pokroić. Groszek odcedzić z zalewy. Wszystkie warzywa i jaja połączyć, dodać majonez, wymieszać, doprawić solą i pieprzem oraz ponownie wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Zajadam się taką :) tradycyjna najlepsza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    też taka robię...:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    też taka robię...:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !