Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę kiszoną włożyć do garnka, zalać niewielką ilością wody, dodać listek laurowy, angielskie ziele, owoce jałowca i gotować pod przykryciem około 15 minut


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowita do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie tylko fajne ale i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię taką kapustkę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !