Sposób przygotowania

Muszle makaronowe ugotować na półtwardo,ostudzić. Ser biały rozgnieść dokładnie z majonezem i śmietaną.Doprawić pieprzem ziołowym.Dodać rozdrobionego łososia,posiekany koperek, wymieszać i ew. delikatnie doprawić solą. Ostrożnie napełniać masą serowo-łososiową nasze muszle.Ozdobić pokrojonymi w plasterki paluszkami surimi. Podawać jako przekąskę np. na imprezach lub na świątecznych stołach.

Gotowe muszle układamy dekoracyjnie np. na liściach sałaty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo ładnie się prezentują :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podziwiam za pomysł i bardzo staranne wykonanie.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    normalna rozpusta! :) bardzo fajna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo apetyczne i do tego z moim ulubionym łososiem :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    makarony pod każdą postacią są pyszne, ten pomysł na pewno zagości na moim stole:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !