Sposób przygotowania

W rondelku rozgrzać masło, dodać posiekaną cebulę i zeszklić. Następnie wsypać pokrojone pieczarki i smażyć około 10 minut. Do usmażonych pieczarek wlać śmietankę, wsypać groszek konserwowy, pokrojoną w kostkę szynkę, paprykę mieloną, połowę żółtego sera, wymieszać, przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi, zagotować. Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy, odcedzić. Wsypać do sosu, wymieszać, rozłożyć na talerze, posypać pozostałym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się apetycznie.
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !