Sposób przygotowania

Pierś kroimy w dużą kostkę, prószymy solą i pieprzem. Mleko mieszamy z jajkiem i pokruszonym serem . Cebulę drobno siekamy a czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do masy jajecznej. W natłuszczonej formie układamy mięso i pieczemy w 200 st C 10 minut następnie zalewamy masą jajeczną i pieczemy jeszcze 20 minut. Po wyjęciu posypujemy bazylią i tymiankiem lub dowolnymi ulubionymi ziołami. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ta zapiekanka jest rewelacyjna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna zapiekanka,tylko nie przepadam za czosnkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    lubię zapiekanki
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !