Sposób przygotowania

Grzyby gotować przez 3 minuty. Odcedzić. Zalać osolonym wrzątkiem i dotować ponownie 25 minut. Przestudzone przełożyć do słoiczków. Ocet zagotuj z 375 ml wody, pokrojonymi w plastry cebulą i marchewką oraz przyprawami. Zalewą zalać grzyby. Zamknąć słoiki, pasteryzować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Jednym słowem - rewelacja!
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !