Sposób przygotowania

Schab pokroić w plasterki. Zarumieniamy na patelni z dodatkiem oleju lub smalcu. Przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy posiekaną cebulę i dusimy pod przykryciem ok 25 minut. Jabłka obieramy i kroimy w cząstki a następnie dodajemy do schabu. Posypujemy odrobiną majeranku, podlewamy trochę wodą i nadal dusimy aż mięso będzie miękkie a jabłka się nam rozpadną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !