Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki ugotować na półtwardo w osolonej wodzie. Mięso przesmażyć na oleju, dodać keczup, fasolę i ser. Doprawić chilli, solą i pieprzem. Ziemniaki przekroić wzdłuż i wydrążyć, napełnić farszem mięsno-fasolowym. Ułożyć w wysmarowanej tłuszczem formie. Piec ok. 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Koperek wymieszać ze śmietaną, doprawić do smaku. Ziemniaki podawać z sosem śmietanowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ale ciekawy pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa36

    spóbuję jutro

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !