Sposób przygotowania

łopatkę wieprzową pokroić na kawałki, każdy dość mocno rozbić, posolić i posypać dość obficie papryką z każdej strony, na każdy kawałek mięsa kłaść pokrojone w słupki ogórki, pokrojoną w piórka cebulę i pokrojony w kostkę boczek, mięso zawinąć i brzeg spiąć wykałaczką, zarumienić roladki z każdej strony i dusić z dodatkiem ziela angielskiego około pół godziny, przed podaniem wyciągnąć wykałaczki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    roladki s? dobre:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszą być smaczne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    uwielbiam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wyglądają apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !