Sposób przygotowania

Bruksalkę gotować przez 20 minut,odsączyć i przestudzić.Jabłko obrać,pokroić w kostke i skropić 2 łyżeczkami soku z cytryny.Obranego banana rozgnieść widelcem, skropić sokiem z cytryny,przyprawić solą,pieprzem i szałwią.Pire bananowe wymieszać z mlekiem,śmietaną.Przestudzoną brukselke wymieszać z jabłkiem i polać sosem.Odstawić pod przykryciem na kilka minut.

Komentarze

  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !