Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, paprykę,natkę. czosnek i cebulę drobno posiekać. Oliwę zmieszać z sokiem z cytryny ,papryczką, dymką, sosem sojowym i zieleniną. Marynatą natrzeć mięso i wstawic na 2 godz do lodówki. Pierś nadziewać na patyczki, oprószyć solą, piec 20 min w 200 stopniach. Z pozostalego soku przygotować sos dodając majonez.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    bardzo fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda wyśmienicie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    świetne te szaszłyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    nie przepadam za majonezem, ale szaszłyki rewelacja! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    można użyć zamiast majonezu , jogurtu naturalnego tęż bedzie dobre:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczne są takie drobiowe szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !