Sposób przygotowania

Do kapusty kiszoenj dodajemy obrana, opłukaną i starta na tarce o dużych oczkach marhewkę, jabłko takze ścieramy na tarce, cebulę obieramy i kroimy w drogna kosteczkę. dodajemy olej i cukier, wszystko mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    O lubie taką :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra surówka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam taką sałatkę z kapusty kiszonej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    zdrowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    uwielbiam do ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam taką surówkę i często robię w zimie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    na pewno zdrowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    dobra surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna surówka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !