Sposób przygotowania

Z włoszczyzny gotujemy wywar. Przecedzamy i dodajemy pokrojone ziemniaki. Wsypujemy przyprawy i kostki rosołowe. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Na koniec wrzucamy szczaw i gotujemy kilka minut. Podajemy z jajkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    bardzo smaczna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajna zupka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smak dzieciństwa.. :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszna zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !