Sposób przygotowania

ziemniaki blanszujemy w wodzie gorącej przez kilka minut tak na półmiękko, kalafiora również blanszujemy a ja dodatkowo go opiekam w bułce
następnie bierzemy żaroodporne naczynie i układamy warstwowo warzywa czyli , ziemniaki , kalafior , por, natka doprawiamy do smaku i na wierzch układamy ser pleśniowy i zapiekamy w piekarniku ok 15 min

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    zapiekanka jest pyszna ;)
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ma mało składników ale to wystarczy by była smaczna a nie przytłoczona
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    rzadko robię kaloryczne dania , a co czasem wolno , nie ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !