Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, mięso pokroić na nieduże kawałki i razem podsmażyć na oleju. Dodać sok pomidorowy i dusić pod przykryciem ok. 45 min. Fasolę zagotować i po 10 min. dodać do mięsa. Wlać szklankę wody i dusić do momentu aż woda zostanie wchłonięta. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawie przyrządzone mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !