Sposób przygotowania

1- Do garnka wlewamy wodę 4 litry 2- Obieramy ziemniaki i kroimy w kostkę 3- Marchew obieramy i kroimy w kostkę 4- Ziemniaki i marchew wkładamy do garnka 5- dodajemy 2 rosołki drobiowe oraz ziele angielskie i liść laurowy i gotujemy na małym ogniu 6- Dodajemy groch umyty i gotujemy razem 7- Wkładamy kości wędzone od schabu i gotujemy wszystko razem aż groch będzie miękki jak się rozgotuje to mamy super żółciutką zupę

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    wyśmienita zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    wyśmienita zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    rozgrzewająca zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !