Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka rozbić na 4 duże kotlety uważając aby nie porozrywać mięsa.Pieczarki i cebulę drobno pokroić i poddusić Wystudzić.Mięso przyprawić solą i pieprzem na każdy kawałek ułozyc dość gruby krążek sera salami na ser położyć pieczarki.wystające częsci mięsa złozyć na wierzch tak aby zlepić kotlet .Tak przygotowane kotletu obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej i usmażyż na złoty kolor z obu stron

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    uwielbiam kotlety z kurczaka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !