Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Schab umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Rozciąć tak, aby z mięsa uzyskać prostokątny płat. Natrzeć marynatą przyrządzoną z musztardy, oliwy z oliwek oraz przypraw - curry, białego pieprzu, papryki słodkiej mielonej i odrobiny soli zmiękczającej mięso. Schab złożyć na trzy części, przykryć folią spożywczą i wstawić na 12 godzin do lodówki.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    interesujący
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Super pomysł - bardzo mi się podoba ten przepis!
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra apetyczny;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prezentuje się znakomicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    apetycznie wygl?da
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    bardzo ładny wyszedł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    co tu dużo pisać - danie mistrzowskie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !