Sposób przygotowania

Fasolę jaś i pęczak ugotować w osobnych garnkach.Odcedzić.Cebulę posiekać.Pieczarki i por pokroić w plasterki .Kiełbasę także pokroić w plasterki po czym podsmażyć wraz z cebulą na oleju.Zdjąc z patelni i ostudzić.Wszystkie składniki wymieszać .Dodać przyprawy i koncentrat pomidorowy.Przełozyć do naczynia żaroodpornego i zapiec w temp.180st

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    brzmi apetycznie:)
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !