Sposób przygotowania

Dorsza pokroić w kawałki.Posypać solą,pieprzem,skropić cytryna.odstawić na 20 min.Obie mąki wsypać do miseczki,dodać curry,wlewać wodę aż powstanie ciasto jak na nalesniki.W głębokiej patelni rozgrzać olej.Kawałki ryby maczać w cieście i smażyć na złoty kolor Podawać z ryżem

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    bardzo lubię ryby
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !