Sposób przygotowania

Zemleć oba rodzaje mies,wątr.óbkę i owoce jałowca.Przyprawić do smaku solą i pieprzem,dodać śmietanę.Wyrobić wszystko aż składniki się połączą.Wyłozyć masę do wytłuszczonej blachy i piec ok 1,5 godziny w 200st

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    pychota
  • 0
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !