Sposób przygotowania

Paprykę pokroić w paski Mortadelę w plastry jak boczek.Układać plaster boczku na plastrze mortadeli.Posmarować musztardą,położyć pasek papryki i ogórka,posmarować musztardą.Zwinąć i spiąć wykałaczką.Rulony panierować w jajku i bułce tartej i smażyć na oleju z obu stron na złocisty kolor.Chrzan wymieszać ze śmietaną i podawać do gorących rulonów

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ciekawe:-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super!!!
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !