Sposób przygotowania

Ziele angielskie utłuc w możdzierzu. Ryby umyć, natrzeć w środku i na wierzchu przyprawą KUCHAREK i zielem angielskim. Do wnętrza ryb włożyć po liściu laurowym. Każdą rybę posmarować lekko masłem, zawinąć w foli? aluminiową i piec 30 min w piekarniku nagrzanym do temperatury180°C. Podawać z bułką i surówką sezonową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    remprzem

    Polecam ten przepis wypróbować na grillu - delicja smaku:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    byle nie za pikantny
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dania z ryb są pyszne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    pstrąga nie jadam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    musi być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !