Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć na patelni .Piersi przekroić na pół.Rozbić doprawić solą i pieprzem.Na piersi położyć porcję pieczarek i zwinąć na pół.Panierować w jajku i bułce tartej.Smażyć na oleju z dwóch stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    smakowite, wkrótce wypróbuje, jadłam nieraz ale nigdy nie wiedziałam jak je zrobić żeby farsz nie wypadł:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie połączenie drobiu i pieczarek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !