Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowce

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
pieczarki 15 dkg
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1 mniejsz
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
jajko do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowce

Pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć na patelni .Piersi przekroić na pół.Rozbić doprawić solą i pieprzem.Na piersi położyć porcję pieczarek i zwinąć na pół.Panierować w jajku i bułce tartej.Smażyć na oleju z dwóch stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KORAL 19.03.2017 12:09
bardzo smaczne :)
IZABELA29 10.02.2017 21:55
Bardzo apetyczne
IZABELA29 02.12.2013 08:31
lubię takie połączenie drobiu i pieczarek
[email protected] 28.01.2013 11:41
smakowite, wkrótce wypróbuje, jadłam nieraz ale nigdy nie wiedziałam jak je zrobić żeby farsz nie wypadł:)
Krystyna32 18.03.2012 12:14
extra
matii6 02.01.2012 18:33
moje ulubione
smakowita 12.12.2011 17:30
bardzo apetyczne
sylwia / sytofala 29.11.2011 13:02
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak